HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Kendertudás Egyeteme @ Dürer Kert, 2009.09.26.

2009.09.24. 15:01 hariattila

Az előadások során ismert hazai szakemberek beszélnek a kenderről különféle megközelítésből, a fűszívás orvosi, történeti, botanikai, szociológiai, pszichológiai és rendészeti vetületeiről. Az előadásokat videóra vesszük és feltöltjük a YouTube-ra, hogy azok is okuljanak belőle, akik nem tudnak személyesen eljönni. A fejtágítás mellett azonban a szórakozásról sem feledkezünk meg: az előadások után az Egyesülettel szimpatizáló együttesek és DJ-k szórakoztatják majd az érdeklődőket.

A Kendertudás Egyetemének nyitó előadására szeptember 26-án szombaton 19 órai kezdettel kerül sor, melyet Bayer István gyógyszerészprofesszor tart a kannabisz kultúrtörténetéről. Az előadás után a Brains együttes gondoskodik a tácolni vágyók éjszakába nyúló szórakoztatásáról.

A belépő 1000.- Ft, melyel a Kendermag Egyesület működését támogatod.

Helyszín: Dürer kert (Budapest, XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21.)
19:00 Bayer István gyógyszerész professzor előadása a kender történetéről
21:00 Brains koncert

1 komment

Címkék: koncert előadás kendermag brains dürer kert

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr891404219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása