HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

40. Magyar Filmszemle

2009.01.23. 16:27 hariattila

2009. január 27. - február 3.

A magyar film éves seregszemléje idén jubileumi fiesztára készül. Negyvenedik alkalommal gyűlik össze a magyar filmkészítők apraja-nagyja, hogy bemutassa a tavalyi év termését a szakmának és az érdeklődő nagyközönségnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A január 27-én kezdődő esemény arculatát idén is két dolog határozza meg: a versenyprogram és a helyszín. A versenybe került 18 játékfilmet, 30 kisjátékfilmet, 32 dokumentumfilmet, 12 tudományos-ismeretterjesztő filmet és 9 tévéfilmet az előzsűrik választották ki a benevezett 335 alkotásból. A helyszín tekintetében pedig folytatódik a magyar filmművészet bevásárló körútja: az esemény főhadiszállása idén a Mammut multiplexéből a MOM Park mozitermeibe költözik. (Ezenkívül lesznek vetítések az Uránia Filmszínházban, a Bem moziban és a Budapest Kongresszusi Központban is.) Részletek >>>

Ingyenes Szemle-filmek a Filmkliken

A Filmklik.hu video-on-demand portál a jubileumi 40. Magyar Filmszemle alatt is megrendezi a tavaly nagy sikernek örvendett akcióját, amely során a fesztiválon résztvevő alkotások közül számosat elérhetővé tesz az interneten keresztül. A szemlefilmek a www.filmklik.hu oldalon való megtekintése a közönség számára ingyenes! A videofile-ok le nem tölthetőek, kizárólag stream-technikával (on-line sugárzás) nézhetőek.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi filmszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr40898004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása