HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Aes Dana és Solar Fields a Cökiben, elhalasztva: 04.17.

2009.03.06. 09:07 ablak11

 

Elhalasztva: 04.17.

 

 Lusta voltam, ezért loptam a cöki oldaláról:

2009. 03. 07. és 03. 08.

Aes Dana (FR) 16 éve meghatározó tagja az ambient zenei életének. Chill out zenéivel itt hagyta a nyomát a világ számos pontján. Zenéjére éppen úgy hatással volt a 70-es évek lebegő zenéje akár az electro acid. Zenéjét, mint hipnotikus, meditatív, etno-ambient zenét írhatjuk le, ahol a végtelen mélyben csillagok szikráznak, s ahol egymást fedi köd, fény és árnyék. Mixeit történetként építi fel melynek fejezetei egyenként nyitottak és zártak is.

 

A Solar fields (S) zenéje svéd zenei alapokon nyugvó elektronikus zene. Egy különös, sajátos világ, amelyben állandó a változás. Az ambient folyékony varázslata olykor tört ütemekbe rendeződik. Szemhéjunk mögött erőteljes képsorok, töredezett hullámok futnak tova. Magnus zenéjé felfedező út egy álom-zenélő horizontján. Dob, gitár, szitár, és elektronika.

Schmerzen unbekannt (Kárpáti Dodi & Décsi Attila live-act-je) (HU) a régóta együtt zenélő barátok pszicehedelikus ambient zenét játszanak. Décsi Attlia általában gitáron játszik Kárpáti Dódival, aki amellett, hogy festészetet tanít, általában Quimbyben fújja a rezet.

Dj Ninth-t pályájának kezdetén eleinte goa-közeli zenékről lehetett megismerni, de mára már szinte minden zenei irányzatot kipróbált, ami csak létezik. (psy-trance ,hardstyle, hardcore, hard-electro, minimal, downtempo, industrial, metal, drum & bass, breakcore ,chill-out, ambient)Főként az underground és a mainstream találkozási pontjai és a fúzió az ami igazán megmozgatja. A szettek központjában a hangulat van, természetesen installálva az adott helyzetre és közönségre.


Külön öröm, hogy csak 160 fő mehet be, viszont cserébe 2 egymást követő napon is fellépnek az előadók! Abból a hírből nem tudom, mi igaz, hogy nem lehet majd dohányozni, de felettébb hálás lennék a szervezőknek. Gyanítom, újabb 3-4 órás utazáson vehetünk majd részt. Nekünk persze már van jegyünk. Nektek? Március 6-ig 2000 HUF, aznap 2500 HUF.

1 komment

Címkék: zene koncert ambient parti cökxpón

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr61962424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ablak11 2009.03.05. 08:01:54

Elhalasztva 2009. 04. 17-re.
mocskok...
süti beállítások módosítása