HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

BERLIN CALLING filmbemutató party

2009.03.31. 14:28 linanagy

BERLIN CALLING filmbemutató party
2009. április 3., péntek 21:00
 
Amb
Dr. Zoidberg
Sinko
Subotage
Naga-Beta
 
 
Belépőár: 
első száz jegy: 2500 Ft, Elővételben: 3000 Ft, Helyszínen: 3500 Ft

Paul Kalkbrenner (Bpitch Control) D

A Merlinben megvásárolt első 50 elővételes jegy tulajdonosa belépést nyer az április 3-án, 18 órakor, az Uránia filmszínházban megtartott díszbemutatóra.

2009 egyik klubtörténeti eseményének lehetnek tanúi azok, akik április 3-án a Merlinbe látogatnak, hiszen nem gyakran fordul elő, hogy egy filmvászonról kilepő nemzetközi hírű zenész szórakoztassa a nagyérdeműt. Az est vendége ugyanis nem más, mint a Berlin Calling című film főszereplője, Paul Kalkbrenner. A film a berlini underground elektronikus zenei mozgalmat mutatja be egy feltörekvő dj szemszögéből, drogokkal, bulikkal és alkotói válsaggal fűszerezve. A film egyedi atmoszférájú zenéjét szintén Kalkbrenner írta, amely egyébként önálló albumként is megjelent a Bpitch Control-nál, tehát garantáltan filmbe illő hangulat fogadja majd a partizókat a magyarországi premier napján megrendezett bulin.

Paul ‘94-ben kezdett el berlini klubbokban fellépni, ‘96-ban megvásárolta első vasait, tehát régi motorosnak számít a szakmában. Neve a szcénában jártasaknak eddig sem lehetett ismeretlen, hiszen 2000 óta folyamatosan ontja magából a megjelenéseket a BPitch Control-nál.

A Titanic Filmfesztiválon debütáló filmet a Best Hollywood jóvoltából a hazai mozik árpilis 2-tól vetítik összehangolva a másnapi Merlines live acttel. Persze aki szemfüles volt és követte a blogot, az időben regisztrálhatott a radiocafé ingyenes vetítésére :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr841037475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása