HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Helló, szia, szevasz, van nálatok

2009.06.10. 14:47 linanagy

Terasz 2009

 
Koncertszínház és gasztrotér a Városligeti Műjégpályán 2009. június 10 - 28 között.
 

A Terasz egy jó kis nyári, laza, közösségi hely, a városlakók paradicsoma. Ismerős arcok, barátok, haverok, fiatalok és idősek, tornacipősök és nyakkendősök, bringások és autósok, művészek és üzletemberek, szinglik és párok találkozóhelye. A Teraszunk kellően nagy, befogadó, kedves és sármos.

Koncertszínház és Gasztro-tér egyben. Egy hely, ahol a kulturális és gasztronómiai élmények találkoznak. Izgalmas esti előadások, klassz vacsorák, hangulatos beszélgetések várnak Rátok, akár kettesben, akár társaságban. Három héten át a legszínvonalasabb magyar produkciókból válogathattok: látványos táncelőadások, különleges koncertek és lenyűgöző színházi darabok alkotják a programot.

Ha idén tetszik, jövőre is miénk a Terasz!

Szólj hozzá!

Címkék: zene mozi koncert fesztivál színház kiállítás művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr781176834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása