HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Koffer Art Design kiállítás

2009.08.30. 00:17 hariattila

20 budapesti utazási iroda kirakatában, szeptember 20-ig

Mi az, amit mindenképp magaddal viszel, ha utazol? Teleragasztgatod korábbi nyaralásaid emlékeivel, és színes kendőt kötözöl rá, hogy mindenképp ráismerj a reptéri csomagkiadónál... A koffer.

A nyári vakáció egyik legfontosabb, ám eddig mellőzött résztvevője most főszerepet kapott. A KLM fennállásának kilencvenedik évfordulója alkalmából „Mutasd a bőröndöd, megmondjuk ki, vagy!” mottóval pályázatot hirdetett, a legjobb pályamunkák budapesti utazási irodák kirakatait díszítik. A húsz fiatal művész egy-egy bőrönd felhasználásával a legkülönbözőbb művészeti ágakon keresztül mutatja be, mi mindenre inspirálhat a repülés.

Öt kontinens hangulatait, a vakációkon begyűjtött benyomásokat és élményeket megtestesítő videoinstallációk, interaktív alkotások és egyéb műtárgyak egészen szeptember végéig színesítik belvárosi sétáinkat. Azután pedig, mivel a magyar kezdeményezés a holland KLM érdeklődését is felkeltette, a kiállítás októberben Amszterdamba utazik.

Részletek: http://www.kofferart.com/

Térkép:


View Koffer Art Gallery in a larger map

Forrás: http://www.pestiest.hu/cikk/71345/koffer_art_design_kiallitas

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás utazási iroda klm bőrönd

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr401347542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása