HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Transglobal Underground, DreadZone, DJ Palotai

2009.09.22. 11:13 hariattila

Transglobal Underground (UK), DreadZone (UK), DJ Palotai
Gödör Klub, 2009. szeptember 25. 20.00

Ki ne ismerné a 90-es évek csütörtök éjjeli bulijainak elmaradhatatlan sztárzenekarát, a Dreadzonet? Másfél évtizednyi zenei múlttal a hátuk mögött a Dreadzone egyfajta védjegy, garancia lett egy szavakban nehezen megfogalmazható dologra. A feszes elektronikus alapok, dob és basszus, az élő gitárhangzás mellett gurgulázó elektronikus effektek elsöprő erejű tánczenei egységcsomagot adnak, amit energikus MC-zéssel és szívhez szóló reggae vokálokkal fejel meg a banda.

Nehéz szavakkal bemutatni azt a forradalmi hatást, amit a Transglobal Underground gyakorolt a világzenére és a partikultúrára. A Fun-Da-Mental nyers ereje, Natacha Atlas érzéki hajlításai, Badmarsh & Shri tablával dúsított basszusmenetei, a Banco de Gaia techno-miszticizmusa - ezt mind-mind a TGU találta ki. A Transglobal zenei stílusa tagjainak sokszínű zenei ízlésén és változatos kulturális hátterén alapszik. Népszerűségük ezen kívül Natacha Atlasnak is köszönhető, aki több évig énekesnőjük volt, és aki szólóalbumait is a TGU közreműködésével készítette.

 

A koncertek után, a lemezjátszó mögött: DJ Palotai.
Belépő elővételben: 2900 Ft, a koncert napján, a helyszínen: 3900 Ft.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert gödör palotai transglobal underground dreadzone

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr241399003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása