HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Képek Ideje – Temps d’Images Fesztivál

2009.02.05. 08:25 linanagy

Három évadon át fonódott össze a késő ősz hangulata és a különleges vizuális megoldásokkal, mozgókép és előadóművészet interakciójával kísérletező Képek Ideje - Temps d’Images Fesztivál itt a Trafóban. Idén februárban újabb három éves periódus kezdődik látványos és elgondolkodtató előadásokkal, koncertekkel, külső helyszínen zajló filmvetítésekkel, beszélgetésekkel!

A Temps d’Images egy Európán átívelő művészeti hálózat és annak programsorozata, amelynek tagja a belga Les Halles de Schaerbeek, a francia La Ferme du Buisson, a német Tanzhaus Düsseldorf, a román Artlink, a litván Von Krahl Theater, a török Garajistambul, az olasz Romaeuropa, a lengyel Centrum Sztuki Wspólczesnej Zamek Ujazdowski, a portugál Duplacena és a kanadai Usine C. Az európai művészeti hálózat feladata nemzetközi koprodukcióban megszülető művészi alkotások létrehozásának támogatása, és a létrejött előadások európai forgalmazása.

A Temps d’Images elkötelezett a kutatás és az innováció mellett, egyre tágabb a hatóköre és nagyobb a kisugárzása: integrálja a különböző kultúrákat, újabb és újabb közönségrétegeket igyekszik meghódítani. A cél mindenek előtt: szoros és termékeny kapcsolatot teremteni színpad és vizualitás között; előadóművészeti formákat és mozgóképet ötvöző produkciók létrehozásával.

Helyszín: Trafó Kortárs Művészetek Háza - További helyszínek: Művész mozi, Francia Intézet

Várunk mindenkit! Mindenkép(p)!

Szólj hozzá!

Címkék: film koncert fesztivál színház trafó

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr25923822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása