HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

towelday

2009.05.25. 15:25 linanagy

Május 25-én Douglas Adams (1952–2001) sci-fi íróra emlékezünk. A Galaxis útikalauz stopposoknak című népszerű könyvéből tudjuk, hogy a törölköző elengedhetetlen kelléke az űrutazásnak, ezért feltétlenül legyen nálunk mindig. (via Könyvkolónia)

Az ötlet, hogy a szerző előtti tiszteletadásnak legyen egy nemzetközileg bejegyzett napja, a Binary Freedom elnevezésű fórumon jelent meg először, ahol 2001. május 14-én, Adams halála után három nappal (május 11.) D Clyde Williamson tette közzé a felhívást, amiben minden Douglas rajongót arra ösztönzött, hogy legyen náluk egy törölköző egész nap. Ezek után, Chris Campbell és barátai hozták létre a towelday.org honlapot, ahol tájékozódni lehet a Törölköző napon megrendezésre kerülő programokról a világ országaiban, és a rajongók megcsodálhatják egymás törölközős fényképeit.

18 órai kezdettel, nálunk Budapesten a Deák téren gyűlnek össze a törölközős rajongók.

1 komment

Címkék: douglas sci fi rajongó adams

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr21142848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása