HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Eperfesztivál 2009

2009.06.11. 09:46 linanagy

Ahogy lassan halad elõre az idõ, úgy hosszabbodnak a napok, úgy melegszik az idõ és lassan érik a Tahitótfalut világszerte híressé tevõ eper. A gazdák reggeltõl estig a földeken szedik a gondos munkával elpalántázott, megmûvelt és öntözött piros termést. Itt értik igazán a módját az eper szedésének, tárolásának, hogy a piacra kerülve ép, egészséges maradjon. Ez a három nap az õ ünnepük és Tahitótfalu ünnepe.

Így lesz ez idén is, immár tizenegyedik alkalommal.  Szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt, aki szeretné megismerni az ország egyetlen olyan faluját, ahol egyszerre található sík vidék, hegyvidék és folyó, vagy szeretné megkóstolni az eper hamisítatlan ízét, netán szeretne jót enni, inni szórakozni.

Ha szeretnétek tartalmasan kikapcsolódni, akkor látogassatok el a 11. EPERFESZTIVÁLRA!

Gyertek minnél többen, jó mulatság, gyönyörű falu a Dunakanyarban, jó társaság, kell több?!

Várunk szeretettel mindenkit! Részletes program lapozás után!


Aki esetleg szombaton nem tud ott lenni, vasárnap pótolhatja a játszóházazást és a kézműves foglalkozásokat, sőt még a lekvárfőzést is.

A jó hangulat tehát adott lesz, amihez mi csupán csak annyit tanácsolnánk, szánjanak egy kis időt magára a településre is, hiszen Tahitótfalu a fantasztikus szépségű Dunakanyar egyik gyöngyszeme.

 

 

http://www.tahitotfalu.hu/img/programok/20090612_eperfeszt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál gasztro

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr301178243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása