HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

riddim colony a radiocafén

2009.06.12. 13:01 hariattila

riddim colony: gregory g.ras - burn fyah!
radiocafé, egy az egyben, jún. 13. 12h-13h

május folyamán csendben, szerzői kiadványként jelent meg a hazai reggae színtéren és éjszakáink, fesztiváljaink üde színfoltjaként már egy ideje mocorgó, jelenleg tizenegytagú riddim colony második albuma gregory g.ras - burn fyah címmel, mely az énekes g.ras első önálló lemeze is egyben.

aki látta már koncertjüket, csupa ismerős riddimmel találkozik majd a korongon, g.ras ugyanis - a reggae műfajában ez megszokott dolog - nem a zenekar által írt és felvett saját szerzeményekre, hanem az élőben használt taktusokra énekelt rá, köztük néhány olyanra, amit az anyagot keverő hangmérnök, don miguel készített. mindez azonban cseppet sem csorbítja a kész matéria értékét, épp ellenkezőleg: ennél jobban nem szólhatnának a saját sávok sem, és a rajongók is jobban örülnek tizennégy (tizenegy plusz három bónusz) olyan dalnak, amelyek java régi kedvenc a fellépésekről. az odaverős dancefloor-killa darabok közt akadnak finom dubok és egészen lassú reggae-k, melyek legjobbjaiban felcsendül a csapat két vokalistája, pataki lilla és tulkán sziszi hanga is.

egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy ez nem egy jamaikai kiadvány. szép munka, srácok! lemezbemutató koncert és pestiest újratöltve party: corvintető - június 13., szombat!

1. rise up feat. henry p 2. burn fyah 3. 2face mankind 4. foolitician feat. milli chab 5. so beautiful 6. what goes around comes around 7. nuh give up 8. gangsta funeral 9. kaly weed 10. bang bang 11. only love 12. mc kemon feat. g.ras: dreadtime 13. milli chab feat. g.ras 14. reggae selectors league

http://www.radiocafe.hu/images/logo.rc.pnga lemez teljes hanganyagát egy az egyben című műsorunk június 13-i adásában, 12h és 13h között hallhatjátok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: reggae riddim colony lemezbemutató radiocafé

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr551180861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása