HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

7. Balatoni Hal- és Borünnep 2009., Balatonfüred-Csopak-Paloznak-Tihany

2009.06.18. 11:04 linanagy

Balatonfüred Város Önkormányzata Csopak, Paloznak és Tihany községek közreműködésével június 25-28. között újra Balatoni Hal- és Borünnep.

A rendezvény fővédnöke Mádl Ferenc volt köztársasági elnök úr. Az esemény többek között borbemutatókkal, borvásárral várja a finom hazai borokat kedvelő közönséget a Tagore sétányon felállított borpavilonoknál. A bor mellé ízletes balatoni halakat, halból készült ételeket kóstolhatnak meg az érdeklődők.

Balatonfüred, Csopak és Paloznak településeken is lesz halászléfőző verseny. A bor- és gasztronómia mellett a kultúra is főszerepet kap. Könnyű és komolyzenei koncertek, irodalmi előadások, gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Napközben könyvvásár lesz a Széchenyi szobornál felállított könyves pavilonoknál.

A program részletesen itt  , ami a lényeg, hogy Jásdi és Figula lesz!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr391192888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása