HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Geocaching a Mátrában

2009.06.24. 15:24 linanagy

Létezik egy geocaching nevű játék-sport-szabadidős tevékenység. A dolog lényege, hogy az elrejtett "kincseket" kell megkeresni GPS segítségével. A kincseket a játékosok rejtik, általában valamilyen látnivaló, érdekes hely közelében. A játék roppant egyszerű, adott egy koordináta, s az ott elrejtett ládikát kell megkeresni. A ládába illik az onnan kivett ajándékkal azonos számú, és "értékű" ajándékot behelyezni, hogy más is örülhessen. Az értéket itt nem pénzben mérjük, a legértékesebb az eredeti, szellemes ajándék, aminek pénzben kifejezhető értéke csekély. Részletesebben a játékról geocaching oldalon olvashattok, illetve innen lehet letölteni a magyar játékosok által rejtett ládák adatait.

A hagyományos tavaszi és őszi verseny és fesztivál mellett idén egy különlegesség is lesz: nyári verseny. A terep a szokásosnál kissé nehezebb lesz, ezért most lehetőség lesz családi kategóriában is indulni! Mi például, csatlakozunk azokhoz a résztvevőkhöz, akik négylábú kedvencüket is hozzák magukkal és Samuval együtt kelünk útra, nagy móka lesz!

Kérjük minél előbb jelentkezzetek az űrlap kitöltésével mert csak a június 30-ig jelentkezetteknek garantált a geomenü!

A pontos helyszín: 1vándor Vendégház, Mátraszentlászló N47 55.515 E19 52.840 785m

A helyszín megközelítése autóval:
Pásztó vagy Mátraháza felől, parkolni a sípályák parkolójában érdemes [N47 55.347 E19 52.432]

Rajt: 09:00 - 12:00. (Ezen az idő-intervallumon belül bármikor indulhatsz, egyéni időmérést alkalmazunk GPS-idő alapján. Aki mindkét kategóriában indulni kíván annak is 12 óráig el kell indulnia másodszorra is, először az egyéniben kell aztán lehet a családiban!)
Befutó: legkésőbb 17:00 óráig. A 17:00 óra után érkezők eredményét nem tudjuk figyelembe venni és nem garantáljuk, hogy felkerülnek az eredménylistára!
Eredményhirdetés: kb. 18:00
Napnyugta: 20:42

Nevezési díj: 3000-Ft/GPS (/csapat), ami egy gulyást tartalmaz. MGKE tagok: 2000 Ft/GPS (/csapat) (1 MGKE tag 1 csapatot indíthat kedvezményesen!) Egy nevezéssel mindkét kategóriában lehet indulni, egymás után, az indulási időt figyelembe véve. A versenyen való részvétel kizárólag a hivatalos Versenylap birtokában lehetséges, melyet a helyszínen, a regisztráció során adunk át.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr411205803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása