HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Reggae on the Moon

2009.08.04. 11:10 linanagy

Knotty Headz, Irie Maffia, Dj Áfonya
2009. augusztus 8., Gödör Klub
 
 
Ezen a szombat estén a Gödörben este kilenc órától a reggae szerelmesei a színtér. Eme műfaj két kiváló hazai zenekara és lemezlovasa ad randevút egymásnak és a fővárosi közönségnek.
A Knotty Headz valódi roots reggaet játszik, vagyis a gyökerekhez nyúlnak vissza, és a jamaikai ősökhöz hűek is maradnak. A több mint tíz tagot számláló zenekar fiatal kora ellenére nagyon hamar eljutott a reggae közönséghez, egy-két feldolgozás mellett főként saját dalaikat játsszák.
 
Az Irie Maffia viszont az ősök zenéjéből építkezve, ám nagyon sok egyéb műfajt is beépítve hangzásvilágukba egy teljesen sajátos zenét hozott létre. Nem meglepő hát, hogy rövid idő alatt a fiatal magyar közönség egyik kedvenc koncertzenekarává nőtték ki magukat.
 
Irie Maffia
A reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó bandának már a frontvonalában is koncentrálódnak az újgenerációs kedvencek: az elsőszámú underground díva Sena, a Zubolyból is jól ismert Busa és a Brains frontembere, Mc Columbo licitálnak egymásra szövegeikkel.
 
A koncertek után Dj Áfonya zenéjére táncolhat a nagyérdemű hajnalhasadtáig.
Áfonya a Pannonia Allstars Ska Orchestra álladó selectora, aki skában, dancehallban, reggae-ben egyaránt otthonosan mozog. Bizonyítják ezt a PASO sound systemének kitűnő hangulatú fellépései.
 
A belépőjegy az estére 1000 Ft, amelyet az esemény napján, a helyszínen lehet megváltani.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr181287766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása