HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Bor, Mámor ... Bénye

2009.08.10. 16:20 linanagy

Bor, Mámor, Bénye - Erdőbénye Fesztivál

A Bor, Mámor, Bénye szavak nem egy könyv vagy film címét rejtik, hanem egy rendezvényét, melyet azért álmodtunk meg, hogy bemutassuk Tokaj-Hegyalja talán legvarázslatosabb települését Erdőbényét, borászataival, mezőgazdasági termelőivel, gasztronómiájával, kézműves mestereivel.
Nem pusztán fesztivált kínálunk az idelátogatóknak, azt szeretnénk, ha átéreznék e csodálatos történelmi borvidék varázslatos hangulatát. Éppen ezért, aki hozzánk jön, ne számítson bódékkal, lángossütőkkel körülvett nagy fesztiválszínpadra, tömegre és arra se, hogy csak ki kell szállnia az autóból és mindent egy helyen megtalál. Inkább egy piknikre hívjuk vendégeinket. Azt szeretnénk, ha körbejárnák a falut, meglátogatnának több borászatot, a borok mellett mindenhol kóstolhatnak a zempléni ízlés szerint készült ételekből, nézhetnek kiállítást, beszélgethetnek a kézműves mesterekkel, hallgathatnak zenét.
Zenei programból színes lesz a kínálat, igaz ezekért is sétálni kell majd egy kicsit: lesz akusztikus gitárzene, népdal, orgonakoncert, templomi kóruskoncert; fellép Ruttkai Bori és a Specko Jedno. A piknik családi program, így sok-sok gyerek részvételére számítunk. Őket az Óvodakertben bohócok, a Hébe Hóba Banda koncertje és kézműves játékok várják.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál gasztro bor

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr281300702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása