HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

IV. Szentendre éjjel-nappal nyitva fesztivál

2009.08.26. 10:00 hariattila

Nehéz búcsúzni a nyártól, de ha már muszáj, akkor tegyük azt illő módon, ünnepélyes keretek közt, ahogy azt Szentendrén teszik, hívogatóan közel a fővároshoz.

A nyárzáró hétvége – augusztus 28–30. – az ország legfotogénebb városkájában változatos zenei, színházi, irodalmi, képzőművészeti és gasztronómiai programokat tartalmaz. Ebben az évben két új, meghatározó témája is lesz a rendezvénynek: a tánc és a játék. Különböző helyszíneken reneszánsz, latin, kubai, délszláv, vadnyugati és modern sporttáncbemutatók és táncházak, gombfoci-, sakk-, megunhatatlan Rubik-kocka-, stratégiaiterepasztal- és ügyességijáték-bemutatók és -versenyek várják a közönséget.

És ha már Szentendre, ezen a hétvégén is lesz kirakodóvásár, kinyitnak az utcaműtermek és szabadtéri tárlatok, lesz éjszakai tárlatvezetés és templomséta, divatbemutatók, látványos fényfestészet a Fő téren és hangulatos zenés gyertyaúsztatás a Dunán. No és a jó öreg lángossütőt a hangulatos szűk sikátorban is kár volna kihagyni…

Részletes program:
http://szentendreprogram.hu/szukk/article.html?cikkid=1506

Forrás:
http://www.pestiest.hu/cikk/71344/iv_szentendre_ejjel-nappal_nyitva_fesztival

4 komment

Címkék: fesztivál nyár szentendre

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr51339120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linanagy 2009.08.26. 10:17:11

és ha jól emlékszem 29-én este 10 körül gyertyaúsztatás a dunán! nagyon látványos, gyertek!

hariattila · http://budapestunderground.blog.hu/ 2009.08.26. 10:23:22

@linanagy: a program szerint 30-án vasárnap este 9-kor :) de tuti szép lehet!

hariattila · http://budapestunderground.blog.hu/ 2009.08.26. 10:34:24

@hariattila: biztos szentendrei források szerint tényleg 29-én szombaton este 10-kor lesz, de azért még utánajárunk

linanagy 2009.08.26. 10:37:19

ja és az elmaradhatatlan: És, hogy az én lelkem is megnyugodjon, ha már autóval érkeztek (pedig csodás a bicikliút) akkor KÉRLEK SZÉPEN, ne várjátok meg, hogy az óvárosi részre beérve kelljen leparkolnotok. Egyfelől, mert eszementül drága. Másfelől meg nagyon kiábrándító így látni a várost, tele pöffeszkedő csodajárgányokkal, motorokkal. Meg aztán azt sem nagyon értem, mi lehet olyan jó abban, hogy a több száz társatok fémdobozai között lavírozva sétáltok az így már nem is olyan kellemes hangulatú városka köves utcáin és ódon épületei között. Köszönöm.
süti beállítások módosítása