HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Chiki Liki Tu-a, Korai Öröm @ Gödör Klub, 2009.09.19.

2009.09.16. 13:46 hariattila

Gödör Klub, 2009. szeptember 19. (szombat) 20:00
Chiki Liki Tu-a (SK), Korai Öröm, Korai's Banditos
ingyenes

A több mint egy évtizede a folyamatos zenei zavarkeltésben érdekelt Chiki Liki Tu-a Szlovákia legőrültebb zenekara. A sokkoló fellépőruháiról és színpadi megjelenéséről elhíresült trió vérbő ska-punkot és pszichedéliába hajló, szintikkel dúsított rockot nyom, elképesztő intenzitással. A valamilyen sajátos okból kizárólag úszó- vagy síszemüvegben és műszálas takarítónő-köpenyben fellépő basszusgitáros-énekes, a legsúlyosabb metál-izompólókban pompázó gitáros és a bestiális ádámcsutkával büszkélkedő dobos triója tíz évnyi szubkulturális küszködés után jutott az őt megillető helyre: a szlovák slágerlisták csúcsára.

A Korai Öröm pszichedelikus zenéje most is különleges vizuállal egészül ki. Új lemezük dalai mellett természetesen régebbi ópuszok is elhangzanak majd.

1 komment

Címkék: koncert gödör korai öröm

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr291386219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linanagy 2009.09.17. 08:33:12

de jó lenne ott lenni ... még az is lehet, ki tudja, ha valaki elhív :)
süti beállítások módosítása