HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Filmplakát 2010

2010.02.02. 09:01 linanagy

Az idén immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Filmplakát Kiállítás február 2-8. között! A rendezvényen a 2009. évben, a magyar mozikban megjelent összes magyar tervezésű filmplakát bemutatásra kerül.
Évről évre összegyűjtik és minden előzetes válogatás nélkül a közönség és a szakma elé tárják egy teljes év filmplakát termését.

"Nem hisszük természetesen, hogy minden alkotás maradéktalanul megfelel a filmplakátokkal szemben támasztott igényeknek, pusztán látleletet akarunk adni e terület állapotáról, ahol egyszerre vannak jelen a remek és a kevésbé sikerült művek.  
Úgy véljük, törekvésünkkel tovább javíthatunk a filmplakátok megjelenésén és presztízsén."

A kiállított filmplakátok közül egy szakmai zsűri és a közönség választja ki a nyertes alkotást. A szakmai zsűri tagjai: Petrányi Viktória producer, Lelkes László Molnár Gyula, Zsótér László és Csordás Zoltán tervezőgrafikus művészek. Idén, 24 darab filmplakát van versenyben az „Év Filmplakátja” díjért.
A közönség ismét szavazhat a kiállítás helyszínén, illetve a szemle programok helyszínein kihelyezett urnáknál; és leadhatja voksait a rendezvény megújult honlapján is.
A megkezdett hagyományt folytatva, a díjakat a tervezők kapják. A fődíj egy Samsung CLP-670nd  multifunkciós lézernyomtató.

A Magyar Filmplakát kiállításnak idén az Uránia Nemzeti Filmszínház ad otthont. Várunk minden érdeklődőt 2010. február 2- 8. között.

Szólj hozzá!

Címkék: film kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr691721935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása