HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Help Jamaica! @ A38, 2009.06.12.

2009.06.08. 22:56 hariattila

Help Jamaica! Budapest

Ladánybene 27 és még
sokan-sokan mások

A38. 2009.06.12. P. 19H
Elővétel: 1000 Ft
A fellépés napján: 1000 Ft
reggae, dancehall, dub, ska

Az A38 ad otthont az egész világon átívelő HELP Jamaica! jótékonysági rendezvény sorozat magyarországi eseményének, melyen fellép a hazai reggae-mozgalom színe-java. Az egész napos program bevételét a HELP Jamaica projekt támogatására fordítjuk.

Ladánybene 27, Riddim Colony, Knotty Headz, Budapest Riddim, Afro Soul Sound, Sound Sistaz, Tribe of Judah Sound, Love Alliance Crew, Sababa Sound, Irie Maffia Sound, Selekta Matic, Selekta Zilio, Selekta Áfonya...

 

 

KAPCSOLÓDÓ
LINKEK


A Help Jamaica
honlapja

Help Jamaica
a MySpace-en

Help Jamaica blog

 

Help Jamaica! Charity Dance - Budapest

Budapest eddigi talán legnagyobb közös reggae-megmozdulására, amelyre kb. 1000 látogatót várunk, valóságos fesztivál-hajóvá változik majd az A38. A jótékony cél mellett (az összes fellépő gázsi nélkül lép fel) Jamaika zenei kultúrájának magyarországi ünnepe lesz ez, és az elötte való tisztelgés jegyében felvonultatunk mindent, amit ez a kis karibi ország az egyetemes zenének adott, ami abból hazánkba is eljutott és követésre talált.

A kora este kezdődő színes programban egymást érik majd a jobbnál-jobb koncertek, legyen az roots reggae, ska, vagy dancehall, a nyitott teraszon pedig véget nem érő soundsystem show keretében egyesűl a budapesti selektor had.

Az egyedülálló fesztiválnap elsősorban tehát a kiadós és feledhetelen szórakozásról szól, de nem feledjük mindez jótékony és fontos cél érdekében történik: az A38 különböző részein Help Jamaica! információs pontokat létesítünk, ahol plakátokról, foto-kollázsokból, infószövegekkel és filmes prezentáció segítségével lehet a Help Jamaica! céljairól, projektjeiről tájékozódni.

 

 


FELLÉPŐK


zenekarok
Ladánybene 27
Riddim Colony
Knotty Headz
Budapest Riddim

sounds/dj-s
Afro Soul Sound
Sound Sistaz
Tribe of Judah Sound
Love Alliance Crew
Sababa Sound
Irie Maffia Sound
Selekta Matik
Selekta Zilio
Selekta Áfonya

 

Help Jamaica!

A berlini székhelyű „Help Establish Library Projects in Jamaica” vagyis a HELP Jamaica! egyesület jamaikai és amerikai partnerszervezeteivel közösen, meglévő könyvtárakat és közösségi intézményeket támogat Jamaika legszegényebb negyedeiben.

A 2009-es évben további célként, új, önálló olvasó- és tanuló-centrum felépítését tűzte ki maga elé a működő „Trench Town Reading Centre” mintájára, Kingston „Cassava Piece” közösségében. A vadonatúj központ főtámogatója és fővédnöke napjaink dancehall-szupersztárja Mavado.

A segítséghez sok pénzre van szükség, így került sor az úgynevezett HELP Jamaica Charity Month kikiáltására. Az egész június a támogató események jegyében zajlik majd Ausztráliától, az USA-n át, egészen Jamaikáig. A karitatív hónap során természetesen Európa számos országában is egymást követik majd az előadók, zenekarok, promóterek és soundsystemek önzetlen közreműködésével megrendezett reggae koncertek és partyk, hogy minnél többekhez eljuthasson az információ és a rendezvények bevételeivel konkrétan is támogassuk a projekt sikerét.

Szólj hozzá!

Címkék: reggae ska koncert parti a38 jamaica dub dancehall

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr701172691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása