Ahogy lassan halad elõre az idõ, úgy hosszabbodnak a napok, úgy melegszik az idõ és lassan érik a Tahitótfalut világszerte híressé tevõ eper. A gazdák reggeltõl estig a földeken szedik a gondos munkával elpalántázott, megmûvelt és öntözött piros termést. Itt értik igazán a módját az eper szedésének, tárolásának, hogy a piacra kerülve ép, egészséges maradjon. Ez a három nap az õ ünnepük és Tahitótfalu ünnepe.
Így lesz ez idén is, immár tizenegyedik alkalommal. Szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt, aki szeretné megismerni az ország egyetlen olyan faluját, ahol egyszerre található sík vidék, hegyvidék és folyó, vagy szeretné megkóstolni az eper hamisítatlan ízét, netán szeretne jót enni, inni szórakozni.
Ha szeretnétek tartalmasan kikapcsolódni, akkor látogassatok el a 11. EPERFESZTIVÁLRA!
Gyertek minnél többen, jó mulatság, gyönyörű falu a Dunakanyarban, jó társaság, kell több?!
Várunk szeretettel mindenkit! Részletes program lapozás után!
Aki esetleg szombaton nem tud ott lenni, vasárnap pótolhatja a játszóházazást és a kézműves foglalkozásokat, sőt még a lekvárfőzést is.
A jó hangulat tehát adott lesz, amihez mi csupán csak annyit tanácsolnánk, szánjanak egy kis időt magára a településre is, hiszen Tahitótfalu a fantasztikus szépségű Dunakanyar egyik gyöngyszeme.