HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

ColorStar lemezbemutató

2009.03.03. 10:44 linanagy

ColorStar IV. exkluzív lemezbemutató
március 6., péntek


ColorStar című legújabb albumát mutatja be március 6-án a Gödörben a colorStar. A zenekar fennállásának eddigi legjobb hanganyagának bemutatóját vendégzenészek sora, a colorStarra jellemző különleges vizualitás, valamint itthon még nem látott fény és hangtechnika teszi teljessé.

Különleges élményt ígér a ColorStar lemezbemutató koncertje, mely tucatnyi vendégzenésszel és pazar vizuál-, és hangtechnikával várja a nagyérdeműt. A vendégelőadók között tudhatjuk majd Kiss Erzsit, Diminovski Natalie-t és Ábrahám Nórát. Ütős hangszereken közreműködik - az Eric Sumoból is ismert - Pápai István, fúvós- és népi hangszereken az ex-animás Csonti és cimbalmon Lisztes Jenő játszik majd. Fúvós hangszereken Almási Attila, Kollmann Gábor, Tompa Ákos működik közre és a koncerten az Amadeus kórus is szerepet kap.

A zene mellé exkluzív világítás és kiváló minőségű hangtechnika társul, s a vizuális élményt egyedi vizuál-szett kerekíti egy minden bizonnyal feledhetetlen előadássá.

Ízelítő:
http://www.myspace.com/colorstar
http://www.colorstar.hu

Szólj hozzá!

Címkék: koncert gödör lemezbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr76977109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása