HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

Múzeumok éjszakája

2009.06.16. 17:05 linanagy

Induljunk éjszakai múzeumi kalandtúrára, járjuk be Budapest múzeumait, és vegyünk részt a Múzeumok Éjszakája sokszínű programsorozatán június 20-án, szombaton!

A jegyárak Budapesten minden múzeumban egységesek:

  • 1300 Ft a teljesárú jegy
  • 600 Ft a kedvezményes jegy (6-18 éves korig)

A Magyar Nemzeti Múzeumban este hét órakor Szalóki Ági Karády-estje kezdődik A vágy muzsikál címmel.

A Szépművészeti Múzeum a tárlatvezetéseken túl Makám-koncerttel, divatbemutatóval, csapolt sörrel és ínyencségekkel várja látogatóit.

A Petőfi Irodalmi Múzeumban este fél tizenegykor Esterházy Péter olvas fel műveiből, Vázsonyi János szaxofonon játszik.

Az Országos Széchényi Könyvtárból este fél kilenckor éjszakai kerékpártúra indul, aki nem ül biciklire, az a Kerekes Band koncertjét hallgathatja meg tíz órától. A könyvtár az éves beiratkozási díjból ezen az éjszakán 50%-os kedvezményt ad!

A debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ változatos és különleges éjszakai programjai is hivogatóak! 

Rendhagyó tárlatvezetések Varnus Xavér, Rutkai Bori, Ráczkevei Anna, Dinnyés József közreműködésével.

Este fél kilenctől Neuman Gábor beszélget Wahorn Andrással, Bakáts Tibor Settenkedővel és Para-Kovács Imrével keresetlen stílusban, a MODEM kávézójában.

Este tízkor Specko Jedno - szürreális zenés történetek morális-rocky, bigott-tangó és fitness-ballada stílusban a szerelemről és más dolgokról Rutkai Borival a belső kertben.

Egy héttel később a Mátrai Múzeumok Éjszakája várja a kalandra és kultúrára vágyó vendégeit.

Június 27-én, szombaton délután kettőkor indulnak az autóbuszok, amelyek különleges és érdekes mátrai településeket és nevezetességeket érintenek. A résztvevők mátrai borokat, abasári rétest és náplonkát kóstolhatnak. A programot fáklyás séta, sváb zene és tűzijáték zárja a siroki várban.

Visszaérkezés Budapestre várhatóan június 28-án, hajnalban.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás múzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr581189153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása