HTML

Earth Day

Budapest Underground

Jössz mész a világban? De hova is indulj? És ha már elindultál, hova érkezz meg? Egy baráti fotókiállításra, egy pörgős gengszteres filmre vagy éppen egy külföldi ska fesztiválra... mindegy, mert a végén így is, úgy is "összefújja a szemetet a szél" :)

Critical Mass 2010.04.24

Kaukázus - Tartós Béke

Címkék

Friss topikok

A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Diplomamunkák

2009.08.05. 13:24 linanagy

2009. július 16 - augusztus 14.
A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Diplomamunkák

2009. július 16-tól tekintető meg a KREA Kortárs Művészeti Iskola grafikus és enteriőr szakos hallgatóinak diploma kiállítása a Gödör Klub Terasz Galériájában.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola idén diplomázó enteriőr szakos hallgatói a Gödör Klub újragondolását kapták feladatul és az elkészült munkák stílusosan a belvárosi szórakozóhely Terasz galériájában lesznek kiállítva. Az Erzsébet téri Kulturális Központ egyik diák tervében sem kapott új funkciót, ez is azt mutatja, mennyire népszerű találkozópont a fiatalok körében. Azonban érdekes elképzelések születtek a designt illetően; több KREÁs hallgató is az underground és a playground szavakat hívta segítségül és elsősorban a terek, térinstallációk mobilitására építettek. Egy másik terv Vasarely Fény című munkáját vette alapul, de született olyan ötlet is, amelyben a grafikusság vezethető végig a teljes enteriőr kialakításában. A jövő kulturális helyszíneinek formavilágát idézi az egyik futurisztikus dekorációs elemekkel variáló elképzelés, máshol az elsődleges szempont a környezettudatos tervezés volt, ezért a diplomázó hallgató nagyrészt újrahasznosított anyagokkal dolgozna a Gödör átalakítása során.

A grafikus tervezőnek készülő diákok szabadon választott diploma feladatai között idén is nagyon izgalmas tervek születtek. Néhányan különböző élelmiszeripari termékek csomagolását gondolták újra; láthatjuk majd, hogy egy újgenerációs fiatal, miként képzeli el a szupermarket polcain sorakozó teák, malomipari termékek, tészták, fűszerek, cukor és borcsalád címkéit, zacskóját, logóját. A hallgatók másik részét a nyomdaipar ihlette meg; Lázár Ervin, Agatha Christie, Kurt Vonnegut és Mary Poppins könyvsorozat újratervezett borítói és belső oldalai mellett, egy hazai popkulturális és egy programajánló magazin megújult arculata is bemutatásra kerül.

A kiállítás megtekinthető 2009. július 16.-től augusztus 15.-ig, minden nap 14-22 óra között.

A belépés díjtalan!

www.kreaiskola.hu
www.kreaiskola.freeblog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestunderground.blog.hu/api/trackback/id/tr91290383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása